On Air
Snart morgon med HITZFM
Home

Programledare

Lasse Kinch och Mats Strandberg

More info

Mimmi Rosell

More info

Jan Holmbom

Redaktör FREDAGSFRALLAN, fredagar 07-08 och söndag 10-11, som är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget.

More info

Ljudtekniker och programledare

Lars Nilsson

Lars Nilsson har en lång erfarenhet av teknik och speciellt reparation av teknik och sköter mycket av studioarbetet.

More info

Programledare

Björn Forsell

tommys-60_tal-bild_3-rundad-300x200 Björn var också under 70 talet flitigt anlitad festarrangör, och har mycket att berätta om denna stora musikepok!

More info

Programledare

Kjell Persson

Babatwist med Kjell Persson,  Svenskt 80 tal! Allt hände under 80 talet, och vi var många  som var där! Upplev  minnen, musiken och känslorna i Babatwist!

More info

Programledare och reporter

Matilda Forsärla

Vem är Matilda Forsärla ? Sänder : Gröna Fingrar - Svart Jord  i HITZFM och driver även bloggen  med samma namn tillsammans  med Mimmi Rosell. Sändningstid: Varannan Måndag 10.03 och Torsdagar 17.03 Matilda är en person som älskar att skapa och att se saker gro. Hon har en stark vilja, positiv energi men också återkommande depressioner och är lika komplex och unik som alla andra. Hennes starka miljöengagemang gör att hon valt bort både kött, bil, flyg och onödig konsumtion och hon backar inte för att ge klimatbovar dåligt samvete. Hon är också mamma till tre små barn och gift med Jon. Vad gör Matilda? Matilda är konsthantverkare och jobbar bl.a. som lärare på hantverkslinjerna vid Vadstena folkhögskola. Hon startade upp sitt företag 2011 och håller kurser och tillverkar slöjdade föremål till försäljning.   Men mycket av hennes tid går till odlingarna, att ta hand om bina, hönsen och familjen.

More info

Programledare

Lasse Johansson

I eftermiddag i HITZFM hör du lokala nyheter,reportage och intervjuer från hela Sommenbygd.

More info

Stationsansvarig

Thomas Posch

  lyssnaigen Thomas var med när HITZFM startade och är idag också musikproducent och ansvarig utgivare på HITZFM.

More info